Герої мелодік-техно, чий особливий музичний смак за кілька років підкорив весь світ, та один із найбільш помітних світових електронних продюсерів — у Києві зіграють український дует ARTBAT та гість із Берліна Jan Blomqvist. 5 вересня артисти забезпечать танцювальний саунд у найкращому літньому споті Osocor Residence.

Постійні гості Awakenings, Tomorrowland, Loveland і DGTL, найбільш продавані наразі артисти на Beatport, підкорювачі найвищих бразильських гір, герої Pete Tong Essential Mix на BBC Radio 1 та володарі статусу «Прорив року» за версією DJ Awards — ARTBAT за лічені місяці злетів на вершини світової електронної сцени та не збирається здавати позицій. 5 вересня тандем не тільки поділиться хітами, що очолювали денс-чарти й розривали світові фести, а і представить нові мелодійні полотна, написані на карантині. Зокрема презентує написаний разом із вокалістом Sailor & I трек «Best of Me», який має вийти 11 вересня.

«Це буде наш єдиний виступ у Києві до кінця літнього сезону, тому ми дуже хочемо зібрати всіх друзів. Цього разу все буде набагато цікавіше!», — підігрівають аудиторію до майбутнього виступу артисти.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ще однією зіркою першої осінньої вечірки в Osocor Residence стане один із найцікавіших і багатообіцяючих музикантів Берліна Jan Blomqvist. У своїй музиці артист легко знаходить ідеальний баланс між меланхолійним електро-попом та пульсуючим техно. Ян та ARTBAT багаторазово ділили сцену на іменитих фестивалях та певні, що їхня музика ідеально доповнює одна одну.

img desc=""]787698[/img]

Гіпнотичний і п’янкий сет Jan Blomqvist на межі тек-хаусу та електро-попу чекатиме гостей на старті вечірки. А в променях західного сонця Osocor Residence захоплять у полон ARTBAT. На додачу до музичної насолоди — непередавана атмосфера Osocor Residence, видовищні інсталяції, потужний саунд та захопливі світлові спецефекти, які не дадуть нудьгувати ні на хвилину.

5 вересня, Osocor Residence, ARTBAT і Jan Blomqvist — не пропустіть найграндіознішу вечірку сезону, адже вона точно перетвориться на одну з незабутніх миттєвостей цього напруженого літа.

Квитки: https://tickets.osocor.com.ua