Плануючи вагітність, багато українських пар зіштовхуються з труднощами. Це не завжди свідчить про наявність серйозних проблем зі здоров'ям. Інколи достатньо просто правильно вибрати вдалий для зачаття час. Тест на овуляцію допоможе контролювати менструальний цикл у жінок і максимально збільшити свої шанси на зачаття.

Кому варто купити тест на овуляцію?

Овуляція – один з етапів щомісячного менструального циклу у жінки. В цей час в організмі різко збільшується кількість лютеїнізуючого гормону. Максимальна концентрація гормону досягається через 1-2 доби після виходу яйцеклітини з яєчників. Це і є найбільш сприятливий час для зачаття дитини.

Якщо ви плануєте стати батьками та хочете максимально збільшити свої шанси на зачаття, тести на виявлення вагітності та овуляції – найкращий спосіб досягти бажаної мети.

Інколи тест на овуляцію використовують як інформативний спосіб контрацепції – дані щодо овуляторного циклу дозволяють спланувати дні, коли варто утриматися від статевої активності.

Крім того, такі тести можуть використовуватися для контролю гормонального фону жінки. Збільшення рівня гормону є симптомом деяких патологічних станів, наприклад, ниркової недостатності та гормональної дисфункції. Завдяки тестам ви зможете контролювати рівень гормону та вчасно звернутися за медичною допомогою.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Переваги тестів на овуляцію під «Медбіоальянс»

Всі тести, представлені в інтернет-магазині «Медбіоальянс», можуть використовуватися в домашніх умовах:

  • просте застосування (всі деталі описані в інструкції, крім того, ви можете отримати консультацію у менеджера інтернет-магазину);
  • швидкий результат (ви можете оцінити його вже через 10 хвилин);
  • оптимальна чутливість;
  • висока точність – сягає 99,9%; не потребують особливих знань, умінь і навичок, а також будь-якого додаткового обладнання;
  • просте візуальне трактування результатів;
  • тести зберігаються за звичайно температури та вологості повітря.

В інтернет-магазині «Медбіоальянс» чітко стежать за дотриманням всіх термінів придатності, тому ви завжди можете бути впевненими у якості продукції. Менеджери подбають про оперативну доставку в будь-яке місто України, а також нададуть фахову консультацію з приводу технології використання тест-системи.

Тест на вагітність і овуляцію – це перший крок до зваженого відповідального батьківства. Звертайтесь за консультацією та оформлюйте замовлення, якщо вирішили найближчим часом стати батьками!