Міжнародна конвенція коміксів та поп-культури Comic Con Ukraine розпочала прийом заявок учасників.

Минулого року фестиваль приймав учасників та гостей з України, Польщі, США, Британії, Угорщини, Греції, Колумбії, Чилі, Шотландії, Чехії, Турції, Білорусі, Росії. На головній сцені за право представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному фестивалі косплею в Японії боролися більше 1000 косплеєрів та разом з 400-ма фанатами к-поп змагались за призовий фонд в 100 000 грн. Свої роботи показали 130 українських та іноземних художників. В зоні коміксів 14 видавництв анонсували понад 40 новинок та розпочали 30 стартів продажу коміксів. Найбільший гік-маркет налічував більше 80 тематичних учасників, заявок на Cosplay Dog Show було близько 60, а фото-зон за 50.

«Проте ми впевнені, що Арт-завод Платформа здатен вмістити більше і ми прагнемо зібрати ще більше однодумців та зірок на нашому фестивалі» - кажуть організатори.

Сomic Con Ukraine цьогоріч заплановано на 5 та 6 вересня. На підготовку робіт, номерів, костюмів та стендів потрібен час, тому 1 травня відкрились форми для учасників Комікс-зони та зони Фанатських стендів, Алеї художників, Cosplay & Cover Dance Show, фотографів, блогерів, в зону настільних ігор та маркету. А з 8 червня розпочнеться реєстрація на Dog Cosplay Сontest.

Комікс-зона - це територія видавців мальованих історій, прекрасна нагода презентувати свої друковані видання. Термін подачі заявок: з 13 квітня до 1 липня включно.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

▪ Видавництвам — https://bit.ly/ccu_publishers

Шанувальники Cosplay & Cover Dance Show позмагаються за призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Прийом заявок для сценічного та «позасценічного» косплею відкрито з 1 травня до 31 липня 2020 року включно.

▪ Косплей — https://comiccon.ua/pravyla-dlya-kospleyerov

▪ Cover Dance — https://comiccon.ua/pravila-dlya-k-pop

Показати свої роботи на Алеї художників може кожен бажаючий, хто створює в тематиці гік-культури.

▪ Художникам — https://bit.ly/ccu_artists

Заявки до участі в маркеті на гік тематику приймаються до 1 липня.

• Маркет: https://bit.ly/ccu_market

Запрошуються провідники в світ настільних ігор: розробники, клуби та крамниці.

• Настільні ігри: https://entry.comiccon.ua/competition/rule/id/312/

Реєстрація фанатських стендів розпочата з 1 травня до 1 липня включно.

• Фанатські стенди: https://entry.comiccon.ua/competition/rule/id/302/

Саме на Comic Con Ukraine приїжджали Денні Трехо, Крістофер Ллойд, Джон Ріс Девіс, Брайан Декарт та Джон Ромеро, а цього року одним із гостей очікується Maul Cosplay. Саме тут обидва дні виступатимуть українські концептуальні гурти. Саме на Comic Con Ukraine можно побачити унікальне дійство — косплей-дефіле червоною доріжкою за участю собак — Dog Cosplay Сontest. Саме на Comic Con Ukraine чергу займають за 2 години до відкриття і залишаються на локації до вечора 30 тис гостей.

Акредитація для блогерів, фотографів та ЗМІ на сайті: https://entry.comiccon.ua/login/index/lang/ua/

Щоб слідкувати за іншими анонсами Comic Con Ukrainian долучайтесь до Facebook, Instagram та Telegram каналів.

Стати учасником найбільшої конвенції коміксів та фестивалю поп-культури в ролі відвідувача можете і ви, придбавши квиток: https://kiev.karabas.com/ua/ccu2021

Зустрінемось 5 та 6 вересня на Арт-завод Платформа.