Для всіх шанувальників творчості Queen є гарна новина - у Києві відбудеться знаменита вистава авторства телеканалу ВВС — "Queen Rock and Symphonic show". Це одна з найкращих рок-симфонічних вистав планети!

Справжне свято музики заплановане на 10 квітня 2020 року у Палаці Україна.

Артистів у це шоу затверджував cам Браян Мей. Знаменитий бас-гітарист Queen, чиє ім'я занесено до Зали Слави рок-н-ролу, і автор таких великів хітів гурту, як "We will rock you", "The Show Must Go On" і ще щонайменше 60 видатних пісень Queen, особисто відібрав понад 40 талановитих артистів. Усі вони пройшли надскладний музичний кастинг і тепер готові відтворити незабутню магію звучання культового колективу.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Найголовніше, що Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України під керівництвом головного диригента Володимира Сіренка також прийме участь у виставі. Українцям випала честь відтворювати оригінальні концертні аранжування та еклектичність звучання Queen.

Під час "Queen Rock and Symphonic show" пісні легендарного гурту виконуватимуть чотири неймовірні вокалісти і потужний рок-гурт з Великої Британії. Раніше ви вже могли бачити деяких з них у всесвітньо відомому футуристичному мюзиклі "We Will Rock You", авторами якого також є Браян Мей і другий учасник гурту, автор хітів Queen — барабанщик Роджер Тейлор.

З моменту прем'єри у 2000 році "Queen Rock and Symphonic show" вже встигли побачити сотні тисяч шанувальників гурту у всьому світі. Проект зібрав аншлаги в Австралії, Японії, США і Європі. І ось, нарешті, цієї весни відродити шалену енергетику та драйв, що панували на концертах Queen, зможуть і українські меломани. Адже найкраща змога відчути магію Queen зараз — почути головні хіти наживо!

Квитки від 299 грн.