23 жовтня в кінотеатрі "Оскар" (Гуллівер) відбулася велика галапрем'єра "Родини Адамсів".

Першими анімацію подивилися Людмила Барбір, Катя Осадча, Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Олена Кіперман, Олена Лавренюк, Поліна Неня, Ірина Кудашова, Ганна Тринчер, Jerry Heil, Дядя Жора з сім'єю, Constantine.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також на прем'єрі були помічені Злата Мітчелл, Олексій Душка, Сергій Лященко, Ірина Заря, Михайло Кукуюк, Геннадій Попенко, Олександра Новікова, Катерина Кістень і багато інших гостей.

Про фільм

Лише на перший погляд вони диваки. Але це ж цілком природно – мамі носити тільки чорне, а дітям з дня на день грати на кладовищі. Звичний для цієї сімейки ритм життя порушує втручання в їх справи якоїсь Марго Нідлер. Це телеведуча місцевого реаліті-шоу. Вона прагне побудувати своій ідеальний всесвіт, в якій Адамсам не буде місця.

Мультфільм "Родина Адамсів" – новий епізод з життя родини, яка живе в атмосфері вічного Хеллоуїна. Вперше ці герої з'явилися на сторінках газети The New Yorker в 1938 році. Специфічну сім'ю придумав Чарльз Адамс і дав їй своє прізвище. Комічні епізоди з життя персонажів регулярно друкувалися на сторінках до самої смерті автора в 1988 році. Герої неодноразово з'являлися на екранах.

Даний проект – їх 19-а поява. На цей раз режисерувати проект взялися Грег Тірнан та Конрад Вернон. В оригінальній озвучці англійською мовою члени сім'ї говорять голосами Шарліз Терон, Хлої Грейс Морец, Оскара Айзека та інших.