Один з найбільш гастролюючих балетів України – театр танцю Foresight (Форсайт) готується презентувати глядачам своє нове шоу, присвячене 13-річчю колектива!

За 13 років свого існування, велика команда Форсайт відвідала більше 25 країн з гастролями, велика кількість концертів пройшла з аншлагами, Форсайт завоювали любов та визнання не тільки українських, але й європейських глядачів своєю цікавою хореографією, оригінальними постановками та експресивними танцівниками!

Вже 11 жовтня, у столичному концерт-холі Caribbean Club, театр танцю Foresight (Форсайт) презентує нову програму! На глядачів чекає справжнє яскраве і незабутнє шоу!

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"13 років — не кругла дата, не ювілей, але цікава цифра! Ми святкували десятиріччя новим спектаклем «Саквояж», який останні 3 роки успішно живе та розвивається! Ми показали його багато разів і в Україні, і за кордоном. Спектакль побачили глядачі у Німеччині, Шотландії, Бразилії, Фінляндія, Швеція, Естонії, Туреччині, Казахстані та багатьох інших країнах.

Нове шоу Форсайт, присвячене 13-й річчю — це симбіоз танцювального мистецтва з цирковим, театральним і вокальним, А також із спеціально розробленими мультимедійними ефектами та унікальним голографічним танцювальним шоу на 360 °! Багатогранний післясмак від шоу залишиться у глядачів надовго! Приходьте за справжніми емоціями!" – розповіла засновник і керівник балету Ліна Верес.

Дивитися тизер шоу Foresight (Форсайт)

Форсайт завжди вирізнявся своїм унікальним стилем та вмінням створити саме ту атмосферу в залі, коли глядачі щиро і, буквально на межі, спілкуються з артистами театру. Не стане виключенням і нова програма, котру балет презентує 11 жовтня!

"За останні 3 роки ми дуже змінилися. У нас такий чудовий творчий багаж, який дуже хочеться показати нашому улюбленому глядачеві! Нас надихає наша аудиторія сильно, ми хочемо віддячити їм тим самим! Приходьте на наш День Народження, ми вам дуже раді! Обіцяємо надихнути, зарядити, подарувати унікальні емоції, залишити яскраві спогади. Ми — свято для вас, тому що ви — життя для нас", – запросив на День Народження балету «Foresight» його хореограф-постановник Олександр Лещенко.

Інформація та фото надані «Master Management»