Постановку Disney On Ice «Крижане серце» (Frozen) можна буде побачити з 3 по 6 січня у київському Палаці спорту. Автор видовищного льодового шоу – світовий виробник розважальних вистав для родини Feld Entertainment Inc, який за роки існування показав свої шоу більш ніж в 75 країнах на шести континентах.

«Крижане серце» – оскароносна історія Дісней та найкасовіший мультфільм не тільки за часи існування компанії, а і всього кінематографа. На додаток казка про королівських cестер Анну та Ельзу була визнана критиками найкращим діснеївським повнометражним мультфільмом з часів епохи ренесансу студії. Стрічка стала володарем двох премій «Оскар» в номінаціях «кращий анімаційний фільм» і «найкраща пісня» «Let It Go», а також здобула ряд інших престижних нагород.

У 2020 році історія «Крижаного серця» оживе у надзвичайному шоу на льоду. Побачити її можна буде під час гастролей Disney On Ice у Києві, в Палаці спорту в період новорічних свят.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

За хореографію персонажів Disney On Ice «Крижане серце» (Frozen) відповідає Сінді Стюарт – хореограф олімпійських чемпіонів і медалістів й чотириразова володарка премії «Хореограф року». За декорації – Стів Басс, багаторазовий володар премії Еммі, художник-декоратор 83-й щорічній церемонії Академії (Annual Academy Award), кількох церемоній премій Тоні (Tony), Ґреммі (Grammy) і таких популярних телевізійні шоу, як «Доброго ранку, Америка» (Good Morning America) та «Вулиця Сезам». За костюми – номінант на премію Еммі та костюмер чималого числа бродвейський шоу Грегорі А. Поплік.

Завдяки захопливим спецефектам та професійним трюкам від фігуристів світового рівня

під час шоу Disney On Ice глядачам обіцяють повне занурення в історію. Вони опиняться у фантастичній зимовій країні див, яку буде відтворено на льоду з найдивовижніших фантазій Діснею. Побачать та переживуть улюблену оскароносну пригоду наживо. Магія «Крижаного серця», під музику улюблених хітів, враховуючи відому на весь світ «Let it Go», перенесе шоу у світ зимового королівства Еренделл.

Там, разом з принцесами Ельзою і Анною, веселим сніговиком Олафом, Крістофом, його вірним оленем Свеном і містичними тролями, глядачі шоу переживуть чимало пригод, відкривши наприкінці секрет найбільшої магічної сили – кохання.

Ведучими шоу стануть легендарні герої Діснею Міккі та Мінні Мауси. Спеціальними гостями: герої всесвіту Дісней і Піксар: персонажі «Історії іграшок», «У пошуках Немо» та діснеївського мультфільму «Король лев». Як обіцяє сам Дісней – це буде незабутнє свято кохання та дружби, що наповнить родини приємними спогадами на все життя.

Вперше в Україні

Disney On Ice презентує «Крижане серце» (Frozen)

3-6 січня 2020 року, Палац спорту

Початок виступів:

10:30, 14:30, 18:30

Тривалість шоу: дві частини по 50 хвилин. Антракт – 20 хвилин.

Квитки: 399 грн, 599 грн, 799 грн, 999 грн, 1299 грн