Як відомо, вже другий рік поспіль свій літній відпочинок прем'єри балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар проводять у Сполучених Штатах Америки. Цей рік не виняток: пара півтора місяця релаксувала з маленькою донечкою Настею.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

За цей час вони встигли здійснити свою мрію і подивитися грандіозне світове водне шоу "О" цирку Du soleil, а також побували в Лас-Вегасі, де перевірили свою удачу в казино.

"Добре, що до Вегаса був Беверлі-Хіллз з його скупченням розкоші на Родео Драйв, після якого програвати було вже майже нічого. Правда, чесно кажучи, у віці 10 років у мене був випадок, пов'язаний з азартними іграми, який назавжди відбив бажання цим займатися. Я програв за 1 годину все важко зароблені і заощаджені гроші, які збирав більше року...", - поділився Олександр.

В добавок, артисти насолодилися виставкою американського скульптора Річарда McDonald’sa, побували в пустелі, в заповіднику Red Rock, прокотилися в Los Angelese по скляній гірці з 73-х поверхового хмарочоса Sky Space і звичайно ж порадували дитини походом в Disneyland.

Однак, самий несподіваний і екстремальний момент для Катерини Кухар стався, коли вона засмагала.

"Під кінець моєї подорожі по Америці за мною в лісі полювала дика рись з лісів Иссакуа. Справа в тому, що поруч з місцем, де ми проживали, через дорогу, перебував зоопарк. Нам це дуже подобалося, коли по нашій дільниці вранці ми зустрічали козуль, вони зовсім не бояться людей, Саша навіть пробував їх ловити. Але було дуже страшно зустрітися з риссю. Зараз згадую і мурашки по шкірі. Я в самоті приймала сонячні ванни, нічого не віщувало біди… мене врятувало лише те, що рись наступила на сухий листок… Це змусило мене обернутися. Коли я схопилася і побачила її очі, я зрозуміла, що вона мене злегка недооцінила. Вона явно очікувала більш легку і дрібну здобич. Мені пощастило, що рись була невелика. Якщо б я не повернулася, то з великою ймовірністю вона вчепилася мені в шию. І в цьому випадку не було б більше самого вимогливого судді "Танців з зірками"", - розповіла про те, що трапилося Катерина.

Нагадаємо, що Катерина Кухар розкрила українцям таємницю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар показала рідкісний кадр з чоловіком.

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Кухар перетворилася в ангела і вознеслася над містом.