У суботу, 13 липня, в приміщенні IZONE (вул. Набережно Лугова 8) активісти ініціативи Save Oleg Sentsov проведуть мистецький захід «Ніч з Олегом Сенцовим», присвячений дню народження відомого режисера.

Захід розпочнеться о 20:00 і триватиме до 02:00 14 липня. За задумом організаторів, він поєднає в собі кілька форматів. Під час «Ночі з Олегом Сенцовим» будуть звучати твори режисера, виступатимуть відомі виконавці та відбудеться кінопоказ документального фільму «Етапом через пів-землі» (Громадське Телебачення).

Ми запрошуємо усіх бажаючих спільно відзначити день народження Олега разом із сестрою режисера Наталею Каплан, другом родини актором Євгеном Черніковим, Андрієм Хливнюком (гурт “Бумбокс), письменником Андрієм Курковим, Анатолієм Тапольським (Dj Tapolsky), Антоном Слепаковим (гурт «Вагоновожаті), Олегом Кадановим («Оркест Че»), письменницею Світланою Поваляєвою та іншими.

Безпосередньо на заході можна буде підписати привітання Олегу Сенцову, яке буде надіслане в колонію на крайню північ Російської Федерації, де відбуває покарання за сфабрикованою справою український режисер.

Участь безкоштовна.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що 13 липня українському кінорежисеру Олегу Сенцову виповниться 43 роки і це вже 6 день народження, який Олег зустрічає у російському ув’язненні. Заходи з нагоди дня народження Олега Сенцова цього тижня відбуваються в різних містах світу. Із календарем заходів можна ознайомитися на сторінках ініціативи Save Oleg Sentsov у соціальних мережах.

За додатковою інформацією звертайтесь: 0932536263 Катерина