Будинок - це там, де легко розслабитися, заспокоїтися, забутися про всі проблеми, занурившись в світ гармонії та спокою. Ось чому до питання облаштування свого «куточка

Допомога дизайнера в цьому питанні безцінна. Це люди, які знають, як поліпшити умови життя людини, зробивши його повсякденну середу гармонійної і приємною.» важливо підійти з усією відповідальністю і скрупульозністю.

Кращі українські фахівці в області інтер'єрного дизайну працюють в студії Лисецьких (https://www.design-interiors.com.ua). Гарний ексклюзивний дизайнерський ремонт - це їх профіль.

Про те, що будинок - уособлення індивідуальностей, людей які проживають в ньому, добре знають всі. Гарний елітний інтер'єр від студії Лисецьких розкриє індивідуальність домочадців, тонко підкреслить їх стиль життя, інтереси, захоплення. Досвідчені майстри студії знають, як зробити оточення максимально правильним, зручним і комфортним для проживання, виходячи з особистих переваг і побажань замовника. Головне завдання дизайнера в цьому випадку - створювати вашу мрію.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Дизайн інтер'єру Лисецьких - це безліч ексклюзивних проектів та багато щасливих сімей. На їхньому сайті представлені авторські фото-ідеї оформлення (дизайну) кімнат, квартир, приватних будинків, пентхаусів, таунхаусів, заміських котеджів в стилі Elite, ознайомившись з якими, кожен обов'язково надихнеться на щось нове, неповторне, здатне по-справжньому прикрасити життя.

Ексклюзивний дизайн інтер'єру: що це?

Ексклюзивний дизайн інтер'єру передбачає багато вкладень і не тільки матеріальних, а й творчих, адже ексклюзивний - значить унікальний, неповторний, авторський. Елітний інтер'єр - прерогатива людей творчих, що прагнуть висловлювати свою індивідуальність в кожній деталі свого оточення. Такі люди не терплять простоти, одноманітності, скромності, фальші. Якісність, справжність, винятковість і ніякої імітації, монотонності і дешевизни: ось до чого вони прагнуть.

Дизайн luxury інтер'єру - це ціла система напрацювань, головна мета яких - створення чогось унікального, єдиного в своєму роді. Над таким проектом дизайну працює багато майстрів: дизайнери, архітектори, художники, професійні будівельники. Створення ексклюзивного дизайну інтер'єру починається з визначення загальної концепції майбутнього житла, його стилю і «настрою». Після чого опрацьовуються архітектурні деталі планування житла, а потім переходять до оздоблювальних робіт. Завершальний етап - розстановка меблів, декору, облаштування віконних і дверних прорізів, ніш. Проходячи по кожному етапу, не забувають про загальний задум та мету - створення унікального розкішного інтер'єру, який стане втіленням тонкого смаку, високого стилю, а також свідченням благополуччя і матеріального достатку домочадців.

Головна складність створення дизайну ексклюзивного інтер'єру полягає в умінні побачити, відчути та реалізувати головну задумку замовника. Незважаючи на складність досягнення поставленої мети, майстри студії Лисецьких впораються з будь-яким завданням.