Кількість фанатів творчості «Марвел» збільшується в геометричній прогресії: шанувальниками Месників стають і малюки, і підлітки, і навіть дорослі. Як компанія домоглася такого успіху та що пропонує прихильникам відважних героїв, читайте в статті.

Як з'явилися перші герої Всесвіту

Залізна людина, Капітан Америка, Людина-павук, Халк, Росомаха — супергерої фантастичних коміксів видавництва Marvel. Ця американська компанія, заснована амбітним юнаком з єврейської багатодітної сім'ї, стала світовим брендом, відомим кожному хлопчику на п'яти континентах. Однак запаморочливому успіху передував тернистий шлях довжиною 70 років — роки численних падінь і злетів.

Перший комікс, випущений Мартіном Гудманом, побачив світ у 1939 році. Це була захоплююча історія про Людину-факел і Немора підводника. Випуск оцінили американські підлітки, і журнал, який вийшов під номером 1, моментально став хітом продажів. Натхнений успіхом, Гудман розширює компанію, і в 1941 році Marvel створює нового героя-патріота — Капітана Америку, а згодом — десятки знакових персонажів.

За 80 років існування видавництво подарувало світу культових персонажів кінофільмів і мультфільмів, яких об'єднувало прагнення врятувати світ від зла та несправедливості.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Фігурки Месників для ігор і колекціонування

Поява на прилавках магазинів незвичайних фігурок супергероїв — логічне продовження історії про Месників. Іграшки «Марвел» дарують кожному шанувальнику можливість відчути себе сміливим героєм із суперздібностями. У колекціях виробника представлені фігурки для ігор і колекційні моделі, які випускаються в комплекті з журналом — досьє персонажа на 16 сторінок. Такі фігурки виготовляються з литого пластику, ретельно деталізовані та акуратно розфарбовані вручну. Колекційними героями грати навряд чи вийде, адже в основі у них знаходиться підставка, а кінцівки повністю нерухомі.

Інша справа — моделі, призначені для активних ігор. 30-сантиметрові фігурки з рухомими руками та ногами оснащені спеціальним портом для зброї або підключення модуля, що активізує запуск звукових ефектів і ракети. Однак купувати такий модуль доведеться окремо. Крім того, в деяких серіях іграшок супергерої випускаються в комплекті з транспортом, фантастичною зброєю та обладунками.

Чим корисні ігри з супергероями?

Психологи сходяться на думці, що ігри з фігурками прищеплюють дітям поняття про те, що правильно і неправильно, вчать розрізняти погане і хороше. У юних фанатів Месників з'являється впевненість у собі та своїх силах, розвиваються уява та творчі здібності, наполегливість і терпіння в досягненні поставлених цілей. Копіюючи поведінку екранних персонажів, малюки прагнуть допомагати слабким і скривдженим, приміряють на себе ролі захисників і покровителів.

Нагадаємо, що «Марвел» постійно випускає нові серії фігурок, тож любителям Месників буде з чого вибрати!