Ось уже 20 років велику популярність на українському ринку має продукція найбільшого німецького концерну Hörmann. Його спеціалізація — гаражні та в’їзні ворота, двері різного призначення, приводи та системи керування.

Особливим попитом серед вітчизняних забудовників користуються гаражні ворота від hormann. З доступним асортиментом можна ознайомитися на сайті офіційного представника Hörmann в Україні.

Популярність воріт німецького бренду пояснюється вдалим поєднанням високої функціональності та стильного дизайну.

гаражні ворота від hormann

Особливості гаражних воріт Hörmann

Новаторський підхід німецьких інженерів проявився у відмові від традиційної двійчастої конструкції. Вона була замінена суцільним щитом. При відкриванні він піднімався та розташовувався під стелею приміщення. Це знаменита модель Berry, яка сьогодні є своєрідною візитівкою бренду.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Матеріал виконання — дерево або високоякісна сталь. Дерев’яна модель доступна лише в двох колірних рішеннях, сталева ж модифікація — майже в 200 відтінках.

Згодом в списку продуктів компанії з’явилися інші варіації. В них замість щита використовується полотно, що складається з ряду однотипних секцій. Секційні гаражні ворота також відкриваються вертикально та розміщуються під стелею. Конструктивні особливості дають змогу моделі вписатися в отвір будь-якої конфігурації.

У модифікації RollMatic використовується рулонне полотно, виготовлене з алюмінієвого профілю. Розташовуючись над отвором воріт на спеціальному валу, така модель значно економить простір в гаражі та перед ним. В каталозі доступний варіант забарвлення під дерево.

Всі ворота відкриваються автоматично за допомогою пульта дистанційного керування. Програмне забезпечення перешкоджає клонуванню пристрою, тому ніхто, крім господаря, не зможе здійснити в’їзд в гараж.

Робота електроприводу вирізняється мінімальним шумом. Тому такі ворота можна встановлювати в безпосередній близькості від житла.

Незважаючи на конструкційні відмінності, всі моделі характеризуються високою якістю виготовлення, простотою та надійністю в користуванні. Широкий комплекс захисних пристосувань попереджає несанкціоноване вторгнення в гараж. Ергономічна конструкція виключає випадковий обрив полотна або затиснення пальців. Шарнірний механізм гарантує повну герметичність. Авто не постраждає від екстремальних температур.

До будь-якого типу воріт можна замовити бічні двері в тому ж стилі.