Життя сучасної родини без телевізора уявити важко. Цей предмет давно втратив монофункції у вигляді транслювання новин та підставки для мереживної серветки. А якщо серйозно, то сучасні телевізори — багатофункціональні пристрої для перегляду контенту з мережі, серфінгу в Інтернеті, різноманітних ігор, перегляду власних фото та відео тощо. А ще вони чудово доповнюють інтер’єр, роблять кімнату більш затишною та сучасною.

Вибір у торговельних мережах просто величезний, від переліку можливостей та технічних характеристик можна розгубитися. Найнадійніше — купити телевізори у вартій довіри мережі. Гіпермаркет «АШАН» пропонує оптимальні моделі за розумними цінами, а також можливість замовити через сайт, отримавши доставку у зручне місце.

Отже, вирішено усією родиною: настав час замінити морально та технічно застарілий телевізор на новий. Обираючи нового плаского «друга», простежте, щоб придбання мало такі функції (перелік можна варіювати залежно від того, як саме найчастіше використовуватиметься техніка):

  • достатньо велика діагональ екрану. Тут варто все продумати та прорахувати оптимальний показник, з огляду на розмір приміщення та розташування меблів у ньому;
  • форма екрану — класичний чи вигнутий. Останній варіант кращий, але може бути дорожчим;
  • роздільна здатність високого рівня, ідеально — 3840 x 2160;
  • наявність Smart TV;
  • підтримка операційної системи (наприклад, Android 6);
  • Wi-Fi;
  • TV-тюнер. Краще, якщо він буде вбудований, щоб не захаращувати простір додатковими пристроями;
  • достатній обсяг оперативної та внутрішньої пам’яті;
  • наявність усіх необхідних роз’ємів;
  • гарна якість зображення.

Врахувавши вказані характеристики, цілком можливо обрати оптимальний варіант для всієї родини. Діти з задоволенням дивитимуться мультики на великому екрані, дорослі зможуть скористатися усіма перевагами Smart TV.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Новинки на ринку телевізорів

Якщо душа лежить до найсучаснішої техніки, то й тут є варіанти. Виробники постійно змагаються в тому, щоб здивувати та зацікавити користувачів. Ну а експерти складають рейтинги, щоб покупцям було легше орієнтуватися. Так, Європейська асоціація зображення та звуку надала перелік телевізорів-переможців за 2018–2019 роки. Вони представлені у декількох категоріях.

Зокрема, найякіснішим OLED-телевізором став LG OLED65E8 із фантастичним зображенням, повним звуковим зануренням та ефектом «картина на склі».

Лідер у когорті LCD-телевізорів — Samsung 65Q9FN. Він не тільки тонкий, вишуканий та забезпечує чудову картинку, а ще й може стати частиною системи «розумний дім».

«Найкращим домашнім кінотеатром» став Philips 65OLED903. Він гарантує цілком кінематографічне сприйняття завдяки застосуванню найсучасніших технологій зображення та звуку.

Практична порада: обирайте техніку іменитих виробників. Приміром, орієнтуйтеся на бренди, представлені у вищенаведеному рейтингу. Так ви купите найкраще, навіть якщо це будуть більш скромні варіанти, ніж світові лідери — учасники рейтингу.