Дивно, що кращими друзями дівчат названі діаманти. Набагато більше на роль «подружки» підходить сумочка. Саме в ній зберігається все, що потрібно її прекрасній власниці. Іноді це дуже аскетичний набір предметів: помада, духи, телефон, ключі, а в деяких випадках, як люблять жартувати чоловіки, це найнеобхідніше, що може стати в нагоді при висадці на Місяці.

Однак сумка - аксесуар не тільки і не стільки функціональний, скільки декоративний. На ній лежить величезна відповідальність - завершувати образ і створювати відчуття цілісності і завершеності, завдяки якому будь-яка представниця прекрасної статі відчуває себе «чарівною і привабливою». Звичайно, крім того, що сумки підбираються під колірні рішення гардероба, особливості фігури і в відповідності зі своїм призначенням (вечірні, повсякденні, ділові, для шопінгу), вони повинні «відповідати» і модним тенденціям. Яким саме, експерти інтернет-магазину Імідж розкажуть нижче.

Сумки-2019: які в тренді?

Тренди трендами, а класика вічна, тому класичні чорні моделі сумок у вигляді трапеції просто зобов'язані бути в арсеналі красунь. Поверхня сумки може бути будь-якою: гладкою, фактурною, лаковою або глянсовою - різноманіття пропозицій від світових брендів дозволить вибрати аксесуар до смаку навіть самим вибагливим модницям.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Показати ще

У моді і ще один вінтажний тренд - сумки зі шкіри крокодила. Ні, зовсім не обов'язково жертвувати рептиліями в гонитві за модою. Можна обмежитися аксесуарами з тисненням під шкіру крокодила. Актуальні не тільки матові або глянцеві поверхні, але і комбіновані, що поєднують різні види шкіри.

Тренд №3 - сумки в пастельних тонах: ніжно-рожевих, світло-блакитних, м'ятних, бежевих. Поєднуючи їх з об'ємним светром, улюбленим платтям або навіть шубкою, можна створити надзвичайно милий жіночний образ.

Послідовниць креативу порадує така модна тенденція, як сумки незвичайної форми, наприклад, сумки-скриньки, сумки-коробки або вже зовсім екзотичні варіанти - у вигляді Міккі Мауса або зв'язки бананів. Роздолля для тих, хто прагне до створення індивідуального стилю - яскравого і неповторного.

Актуальними в 2019 році будуть і сумки з принтами. Для тих, кому не подобаються сірі будні, такий аксесуар - прекрасна можливість «розбавити» повсякденність кольоровими акцентами і створити відповідний настрій. Правда, слід врахувати, що такі сумочки допустимі з монохромним гардеробом.

Всім любителькам блиску і свята нарешті можна втілити всі свої «блискучі» мрії, тому що сумки з блискітками, паєтками, камінням в моді. Більш стриманий, але все ж «блискучий» варіант - аксесуари з металізованою поверхнею. Віддаючи перевагу цьому виду, слід пам'ятати, що він прикрасить тільки стриманий вигляд, який без такої яскравої деталі буде виглядати нудно і невиразно.

Ще один тренд 2019 року - сумки з бахромою. Вони дуже популярні, тому що бахрома асоціюється зі свободою і підкреслює яскраву індивідуальність своєї власниці. Найчастіше їм віддають перевагу романтичні панночки, яким подобається виглядати жіночно і злегка грайливо.

У прагненні виглядати модно не варто забувати, що сумка повинна, по-перше, подобатися, а по-друге, «відповідати» потребам своєї власниці та її стилю. Нагледівши кілька варіантів, не поспішайте купувати, обміркуйте і ... приходьте завтра. Якщо немає впевненості, що вибір зроблено правильний, то зверніться в онлайн-магазин Imidge - доброзичливі консультанти дадуть відповідь на всі питання і порекомендують найбільш підходящі моделі.