У курятині марки "Наша Ряба", виробництва холдингу "Миронівський хлібопродукт" олігарха Юлія Косюка знайшли складові, які здатні викликати рак та інші смертельні захворювання.
Розслідування проходило в лабораторії, де м'ясо перевіряли на професійному рівні. Григорій Антонов, котрий ініціював аналіз, керувався кількома чинниками. Перший: курятина один зі найпоширеніших продуктів харчування, по-друге: доступна в ціні, і головне – більшість отруєнь пов'язані саме з нею.


Результати у "Нашої Ряби" виявилися невтішними: виявилося, Косюк постачає на ринок смертельно небезпечний товар, який вже завтра може відправити будь-кого з покупців на лікарняне ліжко, повідомляють "Известия".
"Тест-аналізатор на антибіотики після 3-годинної інкубації видав однозначний результат: значне перевищення норми в курятині ТМ "Наша Ряба. Дійсно, в м'ясі виявилися антибіотики, причому, в кількості, дуже серйозно перевищує норму: 0,9 од / мл при нормі 0,01 од / мл (майже в 100 разів!). Мало того - дослідження показало, що в продукції МХП в 20 разів перевищує норму так звана бактеріальна забрудненість, тобто, зараженість бактеріями. Показник Кмафанм (число мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів) при нормі в 2 * 10 (5) КУО / г (колонієутворюючих одиниць на грам продукту) ", - каже активіст.
Популярні новини заразПоказати щеВорог нищитиме міста зсередини: українців попередили про загрози взимку - до чого готуватися
ТЦК не зацікавить: хто не підлягає мобілізації у серпні
Борги, арешти і виселення: українців попередили про наслідки реформи ЖКГ
Відстрочка і ВЛК: чи зможе ТЦК забрати просто з вулиці
Повторний аналіз тільки погіршив ситуацію – знайшли ризик в кислотному середовищі, він був набагато вищим за гранично допустиму норму. Тобто, м'ясо цієї торгової марки справді може викликати рак шлунка.
Дивіться: "Наша Ряба". Охоронці розповіли правду про умови зберігання