У курятині марки "Наша Ряба", виробництва холдингу "Миронівський хлібопродукт" олігарха Юлія Косюка знайшли складові, які здатні викликати рак та інші смертельні захворювання.
Розслідування проходило в лабораторії, де м'ясо перевіряли на професійному рівні. Григорій Антонов, котрий ініціював аналіз, керувався кількома чинниками. Перший: курятина один зі найпоширеніших продуктів харчування, по-друге: доступна в ціні, і головне – більшість отруєнь пов'язані саме з нею.
Результати у "Нашої Ряби" виявилися невтішними: виявилося, Косюк постачає на ринок смертельно небезпечний товар, який вже завтра може відправити будь-кого з покупців на лікарняне ліжко, повідомляють "Известия".
"Тест-аналізатор на антибіотики після 3-годинної інкубації видав однозначний результат: значне перевищення норми в курятині ТМ "Наша Ряба. Дійсно, в м'ясі виявилися антибіотики, причому, в кількості, дуже серйозно перевищує норму: 0,9 од / мл при нормі 0,01 од / мл (майже в 100 разів!). Мало того - дослідження показало, що в продукції МХП в 20 разів перевищує норму так звана бактеріальна забрудненість, тобто, зараженість бактеріями. Показник Кмафанм (число мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів) при нормі в 2 * 10 (5) КУО / г (колонієутворюючих одиниць на грам продукту) ", - каже активіст.
Популярні новини заразПоказати щеПенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Повторний аналіз тільки погіршив ситуацію – знайшли ризик в кислотному середовищі, він був набагато вищим за гранично допустиму норму. Тобто, м'ясо цієї торгової марки справді може викликати рак шлунка.
Дивіться: "Наша Ряба". Охоронці розповіли правду про умови зберігання