Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила поговорити з фоловерами про те, ким вони мріяли стати і в дитинстві, і про обмеження.

Дівчина заговорила про шлях, прописаний жорстокістю положення, в якому людина може опинитися проти власної волі.

"Космонавтом, політиком, рятувальником? Але чи обмежував вас хтось у ваших найщиріших дитячих мріях? А тепер уявіть, що з самого дитинства вам дають на вибір тільки 2 професії, якщо ви дівчинка - швачка або кухар і будівельник або Різноробочий, якщо ви народилися хлопчиком. Уявіть, що Ваш шлях прописаний жорстокістю того положення, в якому ви опинилися проти власної волі? По праву народження. Жити, не знаючи, що можна було б по-іншому?", - заявила вона.

І врешті додала, що це все ж не її фантазії, а реальні життя понад сто тисяч дітей в Україні. Адже вони проживають в інтернатах на постійній основі. Мендель була присутня на телепередачі "Ранок на громадському" і розповіла про надзвичайно важливу в Україні програму наставництва, що руйнує негативну установку в уяві дітей про відсутність майбутнього. Вона дозволяє знайти справжнього дорослого друга-наставника.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

"Я стою на позиції того, що кожна дитина заслуговує щастя і захисту. І ми, "дорослі", повинні робити все для цього можливе", — підсумувала Юлія.

Нагадаємо, секретарка Зеленського Мендель прирівняла його з астронавтом: "Без перебільшень″

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Зеленського Мендель у блискучому "халаті" заговорила про вічне: "Запрошую додому"

Знай.ua писав, секретаря Зеленського Мендель покликали заміж: "Ти вийдеш за мене?”