"Цей фільм, за своєю суттю, не що інше, як звичайний шантаж. Не викриття організаторів вбивства, яких ми шукаємо останні 24 роки, а банальний пошук вигоди", - написав Щербань.

За його словами, його брат Євген просто хотів отримати гроші, і вирішив шантажувати колишніх соратників свого батька за допомогою фільму через створення для них репутаційних проблем.

"Коли до 50 років перед Євгеном вперше в житті виникла необхідність самостійно заробляти, він не придумав нічого кращого, ніж шантаж колишніх соратників батька і близьких нашій родині людей. Шантаж через створення репутаційних проблем. Нехай у сценаристів і персонажів "спадкоємця" немає ніяких доказів, але правильно побудована драматургія майже художнього фільму створює у аудиторії ілюзію очевидності ситуації», - написав Щербань.

Він також не виключає, що його брат був використаний замовниками так званого розслідування «в темну».

"Можливо, йому заплатили. Можливо, налякали. Я не можу повірити, що людина в здоровому глузді, без будь-якого тиску і з доброї волі захоче обмовити людей, які нам допомагали... Я не знаю, хто його "надихнув" на трансляцію брехні, але мені шкода, що він став маріонеткою в чиїхось руках. Питання - в чиїх? Які цілі переслідує ця людина або люди? Відповіді, знову ж таки, у мене немає. Але мені дуже шкода, що мій брат пішов на угоду з власною совістю", - підкреслив Щербань.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще