Президент України Володимир Зеленський анонсував старт 36-го чемпіонату Європи з художньої гімнастики у Києві сьогодні, 26 листопада.

Читайте Знай в Google News!

На особистій сторінці у Фейсбуці Володимир Зеленський зазначив, що у час пандемії є дуже важливими такі події, що об'єднують людей. Завдяки їм з'являється нагода порадіти за своїх та зарядитися позитивом.

Гімнастки, фото: facebook.com/zelenskiy95

"Подія, про яку варто сказати. Сьогодні у Києві стартує 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики. У цей емоційно важкий час пандемії дуже важливі саме ось такі події, які об’єднують людей, дають змогу порадіти за своїх та заряджають позитивом. А головне – це своєрідна маніфестація, що життя обов’язково переможе пандемію. Чемпіонат планувався ще на травень цього року. Але був перенесений, як і сотні інших спортивних подій. Вважаю, це правильно, що змагання все ж організовані. Це важливий і вкрай потрібний сигнал для всіх спортсменів світу: повернення до звичної нормальності – вже скоро.", - написав глава держави. Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Зеленський додав, що чемпіонат через загрозу коронавірусу відбудеться без глядачів. Він подякував організаторам за дотримання всіх карантинних вимог. Очікується прибуття на чемпіонат гостей з 23 країн світу.

Фото: facebook.com/zelenskiy95

"Художня гімнастика – один із найкрасивіших видів спорту, який поєднує зовнішню тендітність і неперевершену внутрішню міцність. Ми маємо сильну національну школу гімнастики, й усьому світові відомі такі імена, як Ірина Дерюгіна, Олександра Тимошенко, Оксана Скалдіна, Катерина Серебрянська, Олена Вітриченко, Ганна Безсонова, Анна Різатдінова. Зараз Україну представлятимуть 12 спортсменок – майбутніх зірок. Упевнений, що й наші гості з 23 країн, які беруть участь у чемпіонаті, вкотре переконаються у щирій українській гостинності та відкритості, в тому, що Україна – це територія сили та надзвичайної, доброї енергії. Бажаю успіху кожній з учасниць чемпіонату!", - резюмував президент. Володимир Зеленський

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство: "Сама винна, говорила зайве"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.