Український підприємець і відеоблогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував результати виборів мера у Львові, де перше місце посів колишній Андрій Садовий.

Також він згадав і п'ятого президента Петра Порошенка, який став главою України тільки у Львові, а зараз продовжує намагатися повернути собі колишню владу.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Це було не змагання двох людей, наприклад, чинний мер Львова Садовий та його опонент Синютка. Синютка - це людина Порошенка, він був заступником у Садового, і Порошенко побажав зробити його мером Львова. Що таке Львів для Порошенка? Це єдине місто, в якому Порошенко переміг на виборах президента", - підкреслив відеоблогер.

На його думку, Петро Порошено "є абсолютним злом, це людина, яка заради влади готова поховати все, що завгодно". Корнак також розповів, що екс-президент має статки у розмірі близько 10 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Він награбував стільки, що йому не витратити за своє життя. Здавалося б все, життя вдалося, все в порядку, у нього все добре. Але ось ці імперські амбіції, влада, шанування, цілуй руку ... він спить і бачить стати сьомим президентом", - підкреслив підприємець.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Він розповів, що у Львові Андрій Садовий набрав 68% на виборах мера, а для Порошенка це був останній шанс самоствердитися. За його словами, Львів є одним з кількох успішних українських міст, Садовий - "європейський мер".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Все зміниться, ми виберемо собі людину, яка подумає про нас з вами і захоче потрапити в історію. Не вляпатися в га*но, як попередні президенти, я вважаю, що кожен з них повинен сидіти у в'язниці за свої злочини", - зазначив відеоблогер Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів про те, як страждає малий і середній бізнес в карантині.

Як повідомляв портал " Знай.ua", відеоблогер і аналітик Сергій Корнак розповів, як під ВРУ пройшов мітинг підприємців.

Також "Знай.ua" писав, що економіст Юрій Атаманюк пояснив, чи введуть в Україні повний локдаун.