В Україні все ще продовжуються місцеві вибори: у неділю 22 листопада в 11 містах має пройти другий тур голосування за мера.

Читайте Знай в Google News!

Міських голів обиратимуть у Львові, Бердянську, Дніпрі, Дрогобичі, Полтаві, Миколаєві, Слов'янську, Нікополі, Рівному, Ужгороді та Черкасах.

Представники влади закликали виборців не боятися пандемії і все ж завітати на дільниці, щоб віддати свій голос. У "Слузі народу" запевняють, що всі протиепідемічні заходи на дільницях будуть дотримуватися.

місцеві вибори 2020, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Щодо явки, щодо другого туру. Хотілося б закликати громадян не боятися карантину, епідемії, тому що держава все зробила абсолютно, центральна виборча комісія організувала, Мінфін профінансував, МОЗ продивився, щоб усе це було в рамках правил, і всі карантинні обмеження на дільницях виконані. І користуючись нагодою, хочу подякувати всім членам виборчих комісій, від усіх наших партій, які тут присутні, — вони в другому турі будуть так само працювати по всій країні. Це дуже сміливі, відважні люди, які під час епідемії сидять, а не ходять туди-сюди, не скрізь є можливість провітрити, ці люди під загрозою, але ми їм всім дякуємо за те, що вони свою роботу виконують. І запрошуємо всіх на другий тур, щоб збільшувати легітимність обраних мерів", - заявив в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.ua писав, що у місті під Києвом повторять вибори мера - лідер попередніх помер від коронавірусу.