Президент Америки Дональд Трамп не може впоратися з програшем на цьогорічних президентських виборах. Цього разу винні фармацевти і ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Про це він заявив на пресконференції.

Цьогорічні перегони на посаду президента Америки були надзвичайно інтенсивними. До фінішу кандидата від обох партій прийшли практично з однаковими результатами. Щоправда, Джо Байден, кандидат від демократів, отримав перевагу і, як передають ЗМІ, перемогу, хоча підрахунок голосів досі триває. Дональд Трамп продовжує заперечувати програш. Він вважає, що в деяких штатах потрібно провести перерахунок - теперішній президент сподівається, що саме він зумів відірватися з мінімальною перевагою.

Дональд Трамп, фото YouTube

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Днями він запропонував нову причину своєї поразки: “Великі фармацевтичні компанії запустили проти мене негативну рекламу вартістю в мільйони доларів під час передвиборчої кампанії, яку я, до речі, виграв”.

Окрім того, американець вважає, що одна з американських фармацевтичних компаній відклала повідомлення про вихід на фінальну стадію розробки вакцини, щоб цією доброю новиною не збільшити підтримку Трампа. Вже класично для цього президента, Трамп виражає велику кількість претензій до ЗМІ, які, на його думку, зреклися ідеалів Америки і пишуть маніпулятивні речі про нього і його політику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меланія Трамп збирається розлучитися з переможеним Дональдом Трампом

Багато помічників і наближені до першої леді не раз говорили, що шлюб Трампів швидше фікція. Тепер Меланія Трамп чекає, коли її чоловік покине Білий дім, щоб подати документи на розлучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меланія кидає Трампа не просто так: скільки отримає після розлучення перша леді США

Також Знай.ua писав, "фіктивному" шлюбу Трампів скоро кінець