Підприємець, політичний аналітик та український відеоблогер Сергій Корнак показав, що зараз відбувається у Верховній Раді. Він зазначив, що народний депутат і адвокат Данило Гетманцев ввів би повний локдаун із закриттям всіх підприємств в Україні.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

"Політика ясна ... Я кілька разів чув виступи Гетьманцева, і у мене таке відчуття, що він народ України тихо ненавидить, просто ненавидить. Тому що ми йому або заважаємо, або є якимись конкурентами", - вважає Сергій Корнак.

За його словами, в нашій країні не підтримують і знищують приватних підприємців. Він підкреслив, що у людей стає менше грошей через те, що роботи теж стає менше. При цьому, каже Сергій Корнак, держава не виділила жодної копійки на допомогу підприємствам.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Показати ще

"Щоб ви розуміли, в США виділили 12,5% бюджету, в Німеччині виділили на компенсацію підприємствам 34% бюджету, в Росії – 1,2%, В Україні, я думаю, не набереться і відсотка. Нікого не хвилює дрібний і середній бізнес. На відміну від СРСР, у нас вже 28 років намагаються налагодити правильний капіталізм", - говорить український блогер.

Він також зазначив, що в Україні дають "маленькі тріщини, де можна пролізти", тобто, поставити ларьок на ринку, кафе відкрити, ресторани. Тим не менш, протягом цього року все це знищується.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За словами Корнака, Данило Гетманцев заявив, що в Україні 7 мільйонів людей, які офіційно є, але нічого не платять до бюджету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це такий цинічний виступ, коли людина закликає всіх обілетити, тобто, все, щоб платили податки. Але спочатку потрібно надати умови. Політика моторошна, дрібний і середній бізнес знищується. Це призведе до краху і невдоволення", - говорить підприємець.

Нагадаємо, що український відеоблогер Сергій Корнак розповів, що він думає щодо президентства Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів про те, як страждає малий бізнес в карантині.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів, скільки людей вірять різним представникам і органам влади.