Помер новообраний мер Конотопа Олександр Луговий. Причиною смерті називають ускладнення, викликані інфікуванням Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо сьогодні, 16 листопада. Інформацію підтвердив народний депутат України по Конотопському округу Ігор Молоток, пише "Данкор онлайн".

Зазначається, що Олександр Луговий захворів ще до виборів, у зв'язку з цим перебував у лікарні. 31 жовтня він писав у Фейсбуці, що йде на поправку.

Фото: Фейсбук

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Олександр Луговий, фото: Фейсбук

У мери Конотопа він балотувався як самовисуванець, набравши 37% голосів місцевих мешканців. Він працював заступником начальника у філії "Конотопський райавтодор", був фермером, вирощував смородину. Також Луговий був депутатом Сумської обласної (2010-2014 р.) та Конотопської районної ради трьох скликань. Його дружина - радник голови Конотопської районної ради.

У 2010-2014 рр. Луговий був головою Конотопської районної адміністрації. У 2006 році Луговий балотувався до Сумської обласної ради від "Партії регіонів". У 2007 році балотувався від цієї партії до Верховної Ради України, проте його не обрали.

На місцевих виборах 2015 року від "Волі народу" він балотувався до Сумської обласної ради, Конотопської міської та районної ради, та на посаду Конотопського міського голови. Був обраний депутатом Конотопської райради.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям