Регіональні вибори в Україні вже пройшли 25 жовтня 2020 року, проте в деяких містах все ж має відбутися другий тур, який розпочнеться вже цими вихідними.

З собою обов'язково слід взяти паспорт, ручку, маску і Дезінфектор. Робота виборчих дільниць починається о 8 годині ранку і закінчується о 20:00. Такі дані оприлюднила Центральна виборча комісія України.

Читайте Знай в Google News!

Процедура голосування починається з вимірювання температури на вході. Вам також повинні запропонувати обробити руки антисептиком. Членам комісії паспорт варто лише показувати і не передавати в руки, після чого взяти бюлетені і піти зі своєю ручкою в кабінку для голосування.

15 листопада 2020 року другий тур пройде в містах Кам'янець-Подільський (Володимир Мельниченко та Михайло Посітко), Краматорськ (Олександр Гончаренко та Андрій Панков), Луцьк (Ігор Поліщук та Богдан Шиба), Одеса (Геннадій Труханов та Микола Скорик), Суми (Олександр Лисенко та Вадим Акперов), українка (Оксана Кирилюк та Олександр Туренко) та Херсон (ігор Колихаєв та Володимир Сальдо).

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Місцеві вибори, скріншот відео

22 Листопада другий тур місцевих виборів пройде в Дніпрі, Бердянську, Львові, Дрогобичі, Миколаєві, Нікополі, Полтаві, Слов'янську, Рівному, Ужгороді та Черкасах. 29 листопада у Чернівцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Наш край" вимагає зупинити брехню: політична сила вийшла на акцію протесту

Як повідомляв "Знай.ua", в Чернівцях кандидат у депутати "профукал" мандат і ганебно відігрався на виборцях: "Забудьте про тротуар"

Знай.ua писав, у Чернівцях кандидат у мери Михайлішин викликав опонента Клічука "на дуель": "Досить ховатися за спинами охоронців"