Наталя Поклонська, колишній прокурор АР Крим, яка відіграла помітну роль під час анексії півострова Російською Федерацією, продовжує активно нападати і засуджувати політику Києва.

Читайте Знай в Google News!

У своєму свіжому пості, який політикиня опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”, поруч із світлиною, на якій зображено Поклонську на тлі триколора, вона написала:

“Прекрасно, що Литва і інші «стурбовані» країни підтримують рішення України про створення міжнародної Кримської платформи для «шляхетних цілей»: стежити за ситуацією з правами людини і екологією на півострові.Пропоную першою темою для обговорення на цій платформі вибрати порушення українською стороною статті 30 Загальної декларації прав людини, статті 5 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права та Міжнародного пакту про соціальні, економічні та культурні права, а також Статуту ООН. Іншими словами, незаконне позбавлення мільйонів людей, які проживають в Криму (громадян Росії, України, кримських татар і т.д.), базисного права на питну воду, що можна розцінювати як особливий вид політично мотивованих репресій щодо простих людей.”

Наталія Поклонська, фото Instagram

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Карантинний час дав публічності Поклонської нове дихання. Одіозна політикиня дала велике інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону та відвідала ютуб-шоу Ксенії Собчак. При цьому в розмові з Гордоном Поклонська виражала дивний і неочікуваний ресентимент, а розмову з Собчак призначила у ресторані кримськотатарської кухні у місті Бахчисарай у АР Крим у день Незалежності України, тобто 24 серпня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Поклонська притягла до Криму італійського дизайнера: "Великий шанс".

Як повідомляв Знай.uа, кримська влада готова відбирати колодязі і свердловини у простих людей.

Знай.uа писав, Поклонська з "сухого" Криму поринула в крайність: "Турчинова — стратити, а Порошенка — на каторгу...".