Президент України Володимир Зеленський вчергове попав під шквал критики і насмішок. На цей раз в центрі уваги опинилося захоплення глави держави асфальтом.

Читайте Знай в Google News!

Публікація, яка так роздратувала українців, була розміщена на сторінці Офісу Президента у соціальній мережі "Фейсбук".

Зеленський заявив таке: “Для нас важливо, щоб люди, які приїжджають з тимчасово окупованих територій, бачили, яка Україна: сучасна, асфальтована, мирна й безпечна”.

Саме використання прикметника “асфальтована” розізлило людей. Найбільш засуджували Зеленського за те, що кошти, які пішли на асфальтування доріг, були взяті із фонду, що мав підготувати Україну до викликів пандемії ковід. Тому зараз, коли новини з лікарень і статистика хворих лякають, згадка про асфальт здалися великій кількості українців безглуздою.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Наведемо деякі приклади коментарів з фейсбука.

"Альооооо 11 тисяч захворівших на ковід, ви щось збираєтесь робити? Чи тільки гроші на дороги тринькати?"

"Повернення територій буде можливим, якщо жителі Донбасу будуть розуміти, що вони потрібні Україні і тут на них чекають"

Скріншот Facebook

"Ви там геть кукухою поїхали. Асфальтована??? У нас в лікарнях балонів з киснем не вистачає, не вистачає навіть банально ліжкомісць, ви тільки про асфальт думаєте?? Щоби що? Щоб по рівній дорозі було комусь приємніше їхати на цвинтар?? Дебіли".

"Головне - це порядність влади ! Якби в Україні була ліквідована корупція, та люди реально відчували що їх ніхто не обманює та не обкрадає під красиві лозунги, - тільки тоді усі окуповані території самі приєднались би до України. Але в цьому напрямку у нас, на жаль, тільки слова...слова..слова".

"Я хочу бачити Україну без Зе, агента Козиря, їх на 100-200% генпрокурорів і суддів, постійно вирваного з контексту недоумка, дубінських, бені і іншої наволочі.

Тоді будуть дороги, лікарні, забезпечення медикаментами, тоді буде Армія і перемога....

А не оцей весь шабаш і глум над державою".

Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський жорстко відреагував на трагедію в Кривому Розі: "У будь-якій країні є покидьки".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський хоче звільнити суддів КСУ за скасування кримінальної відповідальності за невірне декларування.