Речниця президента України Юлія Мендель підтвердила, що її фотографія із зеленою стрічкою з написом "RT Russia Today" не була фотошопом, та пояснила, чому сфотографувалась у такому вигляді у 2016 році.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона написала у Facebook.

"Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я перевдяглася в найстрашніший тоді медіа-образ - працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці. Цьогоріч найстрашнішим має бути образ судді. Особливо - Конституційного суду. Костюми пропагандистів і справді личать тільки на Halloween. Наше завдання - зробити так, аби серед цих костюмів не було українських служителів Феміди", - вважає речниця президента.

За її словами, ніхто не міг очікувати такого підриву держави зсередини. А сьогоднішні заяви КСУ суперечать не лише закону, а й фактам та здоровому глузду. Коли КСУ заявляє, що це нормально суддям мати конфлікт інтересів і приймати рішення, коли заявляють, що Суд підтримує антикорупційний порядок денний, скасувавши його, то все це і є колосальною маніпуляцією, перевертання реальності з ніг на голову, цинічною, дрібною спробою людей без моралі і надалі користуватися безмежною владою, яка, на жаль, знищує людські цінності і ставить під загрозу безпеку кожного з нас.

Мендель, фото Instagram

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Слід нагадати, що фотографію Юлії Мендель зі стрічкою "RT Russia Today" у жовтні 2019 року оприлюднив у соцмережах блогер Андрій Дзиндзя. За його словами, світлину було зроблено 28 жовтня 2016 року. У сомережах активно обговорювали це фото, багато хто вважав, що воно відредаговане фотошопом. Тоді речниця президента публічно не відреагувала на появу фотографії.

Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, речниця Зеленського Мендель одяглася і замахала кулаками: "Пам'ятайте про це".

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Зеленського Мендель перевірила Британські вертольоти, українці не стрималися: "Ти як Крупська у Леніна".

Знай.ua писав, прес-секретар Зеленського Мендель терміново звернулася до українців через брехню: "Більше шансів не програти".