Як відомо, в одномандатному виборчому окрузі №208 у Чернігівській області переміг на довиборах до українського парламенту Анатолій Гунько від Партії "Слуга народу", випередивши лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка - це стало справжньою сенсацією.

Читайте Знай в Google News!

Тепер же, після програшу на виборах, вирішив підняти собі і своїм прихильникам настрій походом за грибами. Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Пульс України".

"Глянь, яка краса. Бачите, найкращі білі гриби знаходить Ляшко. Ось це я бажаю, щоб кожен з вас знайшов собі такий ось прекрасний гриб. Прекрасний, гланьте. Стоїть, як у зайця на морозі", - прокоментував знахідку Олег Ляшко.

Варто також нагадати нашим читачам, що українська співачка Злата Огневич, яка встигла навіть побувати народним депутатом України завдяки "Радикальній партії" Олега Ляшка, висловилася щодо важливого суспільно-політичного питання: права жінки на аборт.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Зірка підтримала виступи жінок і профем-активістів у Польщі, де Конституційний суд виніс суперечливе твердження, яким заборонив аборт навіть для нечисленних дозволених у республіці випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроза "скотиняк" Ляшко зізнався в коханні: "Кажуть, гей".

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко не врятували ані вила, ані костюм Супермена: по головному радикалу країни завдали нищівного удару.

Знай.uа писав, поки Ляшко хапався за вила, його подружка зізналася в гріхах: "Ой, не свята....".