П'ятий президент України та народний депутат фракції "Європейська солідарність " Петро Порошенко записав відеозвернення, в якому, в числі іншого, заявив, що Володимир Зеленський і вся діюча влада особисто відповідальні за руйнування антикорупційної інфраструктури.

Екс-президент заявив, що Зеленський, замість продовження судової реформи на середньому і низовому рівнях, спробував ліквідувати незалежність успішно сформованого за оцінками міжнародних партнерів Верховного Суду.

"Те, що сталося вчора, дійсно заслуговує засідання РНБО. За формою все правильно. А по суті-це знущання. Тому що співавторами подання до Конституційного суду були народні депутати з групи "за майбутнє", неформальним лідером якої є близький політичний і діловий партнер Зеленського Коломойський. Так само у нас більш ніж достатньо підстав вважати, що персональну відповідальність за руйнування антикорупційної інфраструктури несе особисто Володимир Зеленський", - переконаний Порошенко.

За словами Порошенка, депутати його фракції отримали завдання підготувати законопроект, покликаний заповнити прогалини, які утворилися в антикорупційному законодавстві. Він висловив сподівання, що цей законопроект зможе запобігти кризі у відносинах України з Євросоюзом. Він додав, що в цю кризу нас занурює "організаційно та інтелектуально імпотентна українська влада".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський скликав термінове закрите засідання РНБО через загрозу