Днями стало відомо про те, що нардеп і ресторатор Микола Тищенко захворів на коронавірус. Таким чином, повідомляється, що днями чоловік отримав результат з позитивним діагнозом. Він каже, що температура піднялася до 36,8. Відчуває він себе як танк, якому підбили гусеницю. Тищенко накупив ліків, а українці в мережі вже висловили своє "фе".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Миколи Тищенка в мережі Facebook.

Публікація Миколи Тищенка, скріншот: Facebook

"Здав тест на коронавірус - результат позитивний. Температура 36,8 - піднялася. Відчуваю себе як танк, якому підбили гусеницю. Команда працює оперативно. Зв'язок цілодобовий. У всіх наших кандидатів бойовий настрій. Оперативний штаб ЗеПростір працює злагоджено. Переходжу на запасний лікарняний бункер.",- підписав публікацію нардеп.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Під публікацією Миколи Тищенка українці залишили сотні коментарів, серед яких знайшлася велика кількість слів люті, і їх можна зрозуміти: "Показуха. Ці показники температури є нормою для людини. Відразу ясно, що балотуються одні бездарі, які і цього не знають."; "Людей з температурою 40 і пневмонією відмовляються госпіталізувати, тому що немає місць. "Швидкі" годинами стоять у чергах, щоб прийняли пацієнтів. А ти що забув у лікарні зі своїми 36.8? Вдома лікуйся, погань безсовісна".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що видання "Українська правда" подало запит, у відповідь на який апарат Верховної Ради надав дані про щомісячні витрати на маски і дезінфікуючі засоби. Виходячи з цього стало зрозуміло, що за час пандемії коронавірусу на ці захисні засоби народними депутатами було витрачено близько 700 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, змістовної частини в плівках Лероса немає, - політичний аналітик.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Тищенка одягається за ціною квартири: сумок і годинників на 3 мільйони.

Знай.uа писав, Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "обговорюють напад на мене".