Буквально днями лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко відвідала Ічню, де зустрілася з місцевими аграріями та активістами. Серед різних тем, які стосувалися життя населеного пункту, країни і політичної обстановки Юлія Володимирівна розповіла про те, як перехворіла на коронавірусну інфекцією covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Реальна Ічня".

"Вся сім'я перехворіла на це ужас, це просто реально страшна хвороба, тому я хочу всім побажати здоров'я. Сім'ям, вам, всім вашим близьким. Просто, якщо є здоров'я, це я вам вже можу точно сказати, то світ виглядає інакше. А коли трапляються такі речі, то відразу думаєш, що ти не доробив в цьому житті, що ще залишилося і немає часу. Тому будьте дуже обережні! Дійсно, хвороба неймовірна. Вона непередбачувана, невідомо як почнеться і чим закінчиться. У одного з членів моєї сім'ї взагалі жодних симптомів не було, тільки тест показав. Діти вже важко хворіли, онуки пройшли більш-менш легенько, а я попала так, чесно вам кажу, страшно стало просто, що відбувалося. Тому просто бережіть себе, бажано не грати в цю рулетку, краще захиститися", - сказала Юлія Тимошенко.

Також варто нагадати нашим читачам, що про хворобу Тимошенко українцям повідомили 23 серпня. Більше місяця знадобилося лідерці "Батьківщини" для повного одужання.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Як повідомляв Знай.uа, лікар розповіла про поширення хвороби в супермаркетах: "Цього достатньо".

Знай.uа писав, вчені "скинули з трону" важливість сну і не рекомендують людям йти в ліжко.