Юлія Мендель, прессекретарка президента України Володимира Зеленського, поділилася своїми роздумами на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Жінка філософствувала про життя і необхідність обирати щодня різні моменти, як дрібні, так і великі. У дописі вжито так багато слова “вибори”, що здається, що зрештою авторка почне агітувати прийти на найближчі вибори, проте Мендель залишається в межах побутових роздумів.

Читайте Знай в Google News!

Юлія Мендель, фото Instagram

Окрім такого тексту: “Мільйони людей народжуються в схожих умовах. Часто — в родинах з подібними доходами, ходять в школи з подібним рівнем освіти, грають в однакових дворах і подібними іграшками, слухають однакову музику, живуть у суспільстві з однаковими нормами, правилами та розділяють однакові цінності.

Однак з часом опиняються в різних умовах, одні з нас щасливішими, інші перетворюють життя на виживання, а хтось просто існує без особливого аналізу, чому все відбувається саме так.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Усе залежить вид тих виборів, які ми робимо щодня, виборів, на яких вибудовуємо наші принципи та цінності. Кожного дня кожен із нас робить безліч виборів. І ці наші вибори приводять нас туди, де ми зараз.

Від вибору ранкової кави: з молоком чи без, рослинним чи звичайним, цукром, цукрозамінником чи без, чи, можливо, взагалі чай? До виборів, що змінюють життя радикально: бути самому чи вибрати пару, хто буде вашою парою, чи мати дітей та коли, брати іпотеку чи знімати житло, зрештою, про що мріяти, прокидаючись зранку і чи мріяти вам, дорослому, взагалі? Ви робите мільйон виборів щодня. І саме вони визначають, де ви будете через тиждень, через рік, десять років”.

Мендель поділилася красивою світлиною, на якій вона у елегантному капелюшку, чорних окулярах і жовтій кофтинці дивиться в бік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мендель похвалилася соковитими яблуками і поставила українцям ультиматум.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського смикається, а у Порошенка – стоїть: українці забили "болт" на президента.