19 вересня, на площі Перемоги у місті Рубіжне, відбулась конференція Луганської обласної організації політичної партії "Наш край". У центрі міста, в День сім’ї, окрім партійців, зібралося багато місцевих жителів.

Читайте Знай в Google News!

Народний депутат України, який переміг у Рубіжному на позачергових парламентських виборах 2019 року, Сергі1 Вельможний привітав учасників зустрічі.

"Я впевнений, що люди, які тут зібралися - справжні патріоти своєї громади. Ті, хто не знаючи втоми, буде працювати на благо виборця. Справами, а не словами, доводячи, що люди зробили правильний вибір, делегувавши кожного з вас в органи влади. Вірю в кожного з вас. Вірю в Наш Край", - зауважив нардеп.

Команду кандидатів на голів об’єднаних територіальних громад представив голова Луганської обласної організації політичної сили Сергій Шахов.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Головне, чим я пишаюся, це ви - моя величезна, згуртована сім'я, мої вірні соратники і надійні товариші. Ми з вами і далі будемо допомагати людям, як і раніше будемо відроджувати нашу Луганщину, невтомно будемо будувати краще життя для наших дітей. Я пишаюся тим, що зміг зібрати вас в єдину команду. Ми з вами сильні як ніколи. Наші вороги бояться нас, їх спроби зупинити нас більше схожі на передсмертні конвульсії, ніж на дії адекватної влади", - заявив Сергій Шахов.

Після заходу відбувся святковий концерт за участі фіналістів українських вокальних шоу Дмитра Бабака та Сергія Юрченка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя.

Також Знай.ua писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила усій Раді: "Ми побачимо...."