У понеділок, 14 вересня, об 11 ранку почався допит колишнього глави офісу президента України Андрія Богдана в Державному бюро розслідувань. Так, екс-чиновник в інтерв'ю розповів про те, що у верховного Головнокомандувача Збройних Сил України нібито є домовленості з посадовими особами країни-агресора РФ і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

"9 вересня 2020 року в інтерв'ю одному з видань екс-голова офісу президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами з питань статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими і ряду інших домовленостей, непередбачених законами і нормативно правовими актами або іншими директивами верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. Враховуючи суспільну значимість порушених питань, слідчі Державного бюро розслідувань запрошують Андрія Богдана для проведення слідчих дій і перевірки озвучених ним фактів в якості свідка", - заявили у відомстві.

Андрій Богдан перед допитом дав короткий коментар журналістам. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"знав чим закінчиться, але не думав, що так швидко", - сказав Богдан.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

При цьому колишній глава офісу президента заявив журналістам, що поняття не має, у якій справі його викликали правоохоронці і зазначив, що кримінальна справа зареєстрована ще 19 серпня, коли інтерв'ю ще не було і в планах.

"Богдан назвав такі дії шахрайськими, адже на допит його викликали якраз після телеефіру з Гордоном. Суть кримінальної справи йому зобов'язані розповісти безпосередньо перед самим допитом, тому Богдану самому цікаво дізнатися деталі. Колишній соратник президента також повідомив, що буде ходити на всі допити і не виключив своєї появи в політиці, якщо на це буде запит від українців", - сказано в повідомленні зі слів Богдана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Зеленського заметушилися через гучні заяви Богдана.

Як повідомляв Знай. ua, про що Єрмак (не)домовився в Берліні.

Також Знай. ua писав, що права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани.