Близький соратник мера Києва Віталія Кличка, колишній перший заступник голови Департаменту благоустрою Київської міськдержадміністрації, нині керівний передвиборчим штабом патії УДАР Тарас Панчій придбав за 3 млн гривень елітний автомобіль за вкрадені у киян гроші. Про це написав блогер і політичний експерт Кирило Сазонов, підкресливши, що така ситуація є типовою для оточення столичного міського голови.

"Екс-перший заступник Голови Департаменту благоустрою КМДА Тарас Панчій-приклад того, що в житті головне не Освіта, а оточення. Ось Тарасу звезло і він став другом і довіреною особою Віталія Кличка. Дохід став рости прямо на очах. Так, ще в 2015 році дохід Тараса складався виключно із зарплати - 54 тис. 963 грн і 1000 грн від продажу цінних паперів. Але в цей час в житті Тараса трапився поворот, і він влаштувався в Департамент благоустрою при кличку. Життя різко почала налагоджуватися!"- зазначив Сазонов.

Він розповів, яким саме чином почало "налагоджуватися" життя простого чиновника КМДА, близького до Кличка.

"Так, у 2017 році Панчій заробив вже 332 тис.грн. А в 2018 життя його стало ще краще - задекларував право користування в Ірпені двома квартирами і заробив 455 тис.гривень. І навіть звільнення з КМДА менше року тому не змогло зіпсувати життя Панчію, так як йому вдалося зберегти добрі стосунки з Кличком. Настільки добрі, що тепер Тарас-один з керівників штабу Віталіка, чим навіть хвалиться у себе на Фейсбуці. А у себе в інстаграмі він хвалиться вже новеньким авто преміум-класу-коштує його Range Rower Velar "всього нічого" - три мільйони гривень. Правда, коли люди стали задавати незручні питання, Тарас пост потер, але Інтернет все пам'ятає!"- заявив експерт.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

За його словами, зараз Тарас Панчій, відпрацьовуючи в штабі удару, розраховує на повернення в Департамент благоустрою КМДА.

"Ось так простий чиновник з невеликою допомогою друзів, а конкретно-Віталія Кличка, може дозволити собі розкішні авто. Воістину Київ-місто можливостей! Правда, із застереженнями: можливостей-дерибанити бюджет і-тільки для друзів мера. І ось зараз тимчасово відійшов від корупційних схем і тіньових потоків Тарас Панчій в поті чола свого три місяці буде працювати в штабі Віталія Кличка. З однією лише метою-повернутися в "Благоустрій", щоб грабувати місто ще п'ять років, купуючи собі нову нерухомість і розкішні авто. І якщо киянам набридла ця "ударна" корупція у всіх сферах (адже Панчій - лише один з безлічі таких "друзів мера") - треба на виборах проголосувати правильно і покінчити з нею раз і назавжди", - резюмував Кирило Сазонов.