Микола Янович Азаров-український політичний і державний діяч, який з 2010 по 2014 рік виступав Прем'єр-міністром України і був одним із засновників "Партії регіонів". Також кілька разів обіймав посаду першого віце-прем'єра і міністра фінансів України.

Читайте Знай в Google News!

Ще з 2011 року Микола Азаров займається своїм Youtube-каналом, на якому висвітлює політичні події. До серпня 2020 року там налічувалося понад 218 тисяч осіб і 54 мільйони переглядів відео. Однак зараз Youtube видалив канал Азарова через "порушення правил спільноти".

Якраз нещодавно екс-прем'єр-міністр зайнявся висвітленням подій, які нині відбуваються в Республіці Білорусь, закликавши народ не йти українським шляхом. Він створив новий канал, на якому було повторно опубліковано 17-хвилинне відеозвернення, в якому згадав Зеленського і його звернення до білоруської влади.

Крім цього, він заявив, що ще ніде не бачив такої чистоти і порядку, як у Північній сусідці України та її столиці і в приклад навів Париж, Берлін і Лондон, в яких з цим, за його словами, є проблеми. Також він заявив, що "Революція Гідності" (Євромайдан) — державний переворот.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Той відсоток, який Лукашенко отримав, він десь напевно відповідає реальним побудовам білорусів, тому що Білорусь це не тільки Мінськ і інші великі міста", — заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського застерегли від небезпечних зв'язків, таємниці розмови спливли в мережі

Як повідомляв "Знай.ua", американські винищувачі з ядерними бомбами зависли над Білоруссю - Лукашенко взявся за автомат.

Знай.ua писав, заступники міністра економіки за липень заробили більше Петрашко: різниця в 100 тисяч.