Про це стало відомо від журналіста інформаційного агентства "Журналіст", який знаходився на місці подій, пишуть Українські новини з посиланням на "Апостроф".

Активісти ГО "Ліс" і ГО "Товариство охорони пам'яток культури міста Києва" протестували проти забудови Труханового острова і вимагали, щоб Ткаченко пояснив ситуацію з будинком в центрі заповідної зони, бо міністр культури, представник партії "Слуга народу" і колишній гендиректор "1+1 Media" проживає в цьому будинку на Трухановому острові в рекреаційній зоні, і до сих пір не декларував його.

"Ми зібралися тут для того, щоб нинішній міністр культури пояснив, чому він вважає, що він має право проживати на території заповідної зони і чому він не вніс цю нерухомість в декларацію. Це вже не перший раз, коли Олександра Ткаченка просять пояснити жителям Києва факт проживання в цьому будинку. 2 роки тому він запевняв, що в декларації за 2019 рік ми побачимо у кого і за скільки він орендує це житло, але, на жаль, цього так і не сталося", - прокоментував один з активістів.

потест проти будинку міністра Ткаченко \\ фото Апостроф

За словами мітингувальників, вони організували мітинг біля будинку Ткаченка, щоб спровокувати реакцію чиновника на свої вимоги.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще