Український блогер і психотерапевт Ольга Демчук розповіла про те, що відбувається зараз в Білорусі. Вона заявила, що розмовляла по телефону з друзями з Мінська, які розповіли їй страшні речі. За словами Демчук, на вулицях столиці Білорусі відбувається справжній розстріл. Вона стверджує, що там не тільки поліція і ОМОН, а й навіть підключилися російські спецслужби.

За словами Демчук, протестувальників у Білорусі б'ють булавами навіть тих, хто знаходиться неподалік від протестів. Люди з розбитими руками і головами, покалічені навмисне, зацьковані собаками. За словами знайомих блогера, жорстокості поліції немає меж. Страждають, переважно, молоді. У них немає зброї, тільки мета, якої вони хочуть домогтися.

Протести душать дуже серйозно. Демчук заявляє, що на вулицях стріляють, а якщо в когось не потрапили, наздоганяють і б'ють. Однак молодь все одно залишається на вулицях. Десятки тисяч людей відрізані від інтернету, не можуть координувати обстановку, і не до кінця розуміють, що відбувається. "Багато гіркоти, розчарування, безсилля і страху. Так, це фашизм проти власного народу", резюмувала Демчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Лесєв показав справжнє обличчя Лукашенка після протестів у Білорусі:"симпатичний садист".