Як відомо, шоумен, телеведучий і комік Сергій Притула став кандидатом у мери Києва від "Голосу". Голова партії Кіра Рудик офіційно представила кандидата на вибори Київського міського голови під час презентації активу "голосу" у вівторок, 11 серпня.

"Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас – це взяти на себе відповідальність. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою – дією. Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати – я тут живу, в Києві, в столиці України – і я йду на вибори Київського міського голови", - заявив Притула.

Рудик поділилася на своїй Facebook-сторінці серфі з ведучим. Вони широко посміхаються і дивляться просто в камеру. У коментарях думка українців щодо кандидатури Притули на пост градоначальника розділилася.

"Майбутній мер!", "Ой не шкода вам Сергія, якщо ви його дійсно на вибори мера Києва хочете відправити...", "Борці з режимом Порошенка", "Ну так що? Іде? Або тільки селфі лупить)", "Стоматологи у них хороші. Відразу видно))", "Це реклама стомат клініки? Ну, хоча б назву написали", "Шкода Притулу.. зв'язався з ідіотами..", "Артистів, кучерів, шоуменів і повій не чіпати – вони однаково потрібні будь-якій владі", "Йоб*ні кловуни", "Як сказати "Зеленський" на київському діалекті? "Притула"", "Йой", - пишуть коментатори під публікацією глави "Голосу".

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Сила Людей", "Демократичний Альянс", "Громадянська позиція" і "Хвиля" висунуть на вибори єдиного кандидата, який представить інтереси всіх чотирьох політсил.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко втрачає підтримку киян – велодоріжки не рятують.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського: "Бути тобі бабою, Віталя".