Після виборів у Білорусі тривають масові протести. Відразу в декількох містах люди вийшли на вулиці, поліція затримує протестувальників десятками, є навіть кілька загиблих в результаті протестів. Люди вийшли на вулицю проти фальсифікації виборів, і на підтримку кандидата Світлани Тихановської. Сама Тихановська виступила із заявою для протестувальників, де закликала їх не виходити на протести.

Світлана Тихановська опублікувала відеоролик, в якому закликала людей відмовитися від протестів. Вона подякувала всім людям, які підтримували її і брали участь у виборах. Також Тихановська заявила, що не хоче крові і закликає людей відмовитися від протистояння з міліцією. "Бережіть себе і своїх близьких", резюмувала кандидат у президенти.

Опозиційні Telegram-канали вже заявили, що Тихановська записала відеозвернення під тиском. Зараз в білоруських в'язницях сидить її чоловік, також опозиційний політик і блогер Сергій Тихановський. На думку опозиційних ЗМІ, Тихановську змусили записати це звернення. Сама Світлана на даний момент знаходиться в Литві.

Раніше прикордонники Білорусі оприлюднили відео того, як опонентка Олександра Лукашенка на виборах Світлана Тихановська покинула країну, яку сколихнули протести

"Можемо підтвердити, що вона покинула територію Білорусі. Виїхала до Литви", - поінформували в білоруському Держприкордонкомітеті

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Нагадаємо, що Тихановська покинула країну в ніч на 11 серпня. Пізніше вона опублікувала своє звернення, в якому зізналася, що поїхала заради своїх дітей

Канал VESTI повідомив, що Литва видала опозиційному кандидату в президенти Білорусі Світлані Тихановській візу на один рік.

Крім того, їй надали житло.

Тихановська, за його словами, явно перебувала під тиском, у неї не було іншого вибору, окрім як покинути країну. А влада Білорусі сприяла її виїзду з країни.

"Те, що у неї була Віза, відповідає на багато питань. Вона може Рік спокійно жити в Литві", - зазначив Лінкявічус і додав, що їй надали місце проживання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського"Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"