Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков змінив місце проживання: шикарний дуплекс за Києвом змінено на не менш розкішний будинок на 500 квадратних метрів на початку Софіївської Борщагівки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Страна.

Завдяки деклараціям журналісти знають про майно Разумкова все. Так, цей величезний будинок майбутній спікер купив іще у 2016 році до того, як піти в політику. Паралельно цьому родина Разумкова жила в селі Здоровка. Оточена озерами, ця місцина мала неймовірно мальовничі краєвиди і чисте повітря. Спікер мав 232 квадратних метри і 5 соток землі. Це майно було придбане за 672000 гривень. Продав же цю нерухомість за ціною 1 757 024 гривень.

Будинок Разумкова, фото Страна/Изым Каумбаев

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Приватний будинок у Софіївській Борщагівці отримав реноваційні роботи: фасад перефарбували, поставили систему охорони, перед воротами розмістили лежачого поліцейського. Будинок має 492 квадратних метри і 10 соток землі навколо нього. Хоча особливої мальовничої природи тут немає, район надзвичайно розвинений і має всі зручності.

Найбільшою перевагою, проте, є відстань до Верховної Ради. Раніше спікеру потрібно було їхати 40 км до роботи, тепер же лише 17.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Колега Зеленського Гетьманцев заявив про "перемогу" над Covid-19, над ним вже сміються: "Шиза в чистому вигляді"

Також портал "Знай.ua" писав, що Від Зеленського вимагають негайних дій: людям - "карантинні" виплати, а чиновників - на детектори брехні

Також Знай.ua писав, що Разумков в Харкові "зашифрував" ім'я суперника Кернеса на виборах, у Зеленського кидають жереб: "Їх багато..."