Кандидат Світлана Тихановська, яка є головною суперницею чинного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, з метою безпеки була змушена сховатися. Про це заявила прес-служба кандидата, під час місцевих виборів президента. Про це повідомляє "Интерфакс".

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона знаходиться в оточенні членів свого штабу і журналістів у Мінську. Тихановська покинула свою квартиру, так як з'явилися новини про затримання двох її основних помічників. 8 серпня відбулося затримання Марії Мороз, яка виступає головною штабу кандидата в президенти РБ. Її відпустили і закликали не здійснювати масові заворушення.

Довірена особа суперниці Лукашенка Андрій Смоленчук був затриманий разом з дружиною. За припущенням, затримання відбулося через заплановане їх спостереження на дільницях для голосування.

Протести, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Сьогодні, 9 серпня стартували президентські вибори в Білорусі. Олександр Лукашенко балотується на шостий термін, він при владі вже 26 років. Блогер Сергій Тихановський був заарештований, тому у нього немає можливості балотуватися в президенти. Замість нього виступає його дружина. У СІЗО перебуває і Віктор Бабарико, який був претендентом на пост президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шалені черги на КПП: рішення Кабміну змусило сотні людей терміново покинути анексований Крим.

Як повідомляв "Знай.ua", в Білорусі, де проходять вибори президента, "випадково" не працюють Telegram, YouTube і Instagram.

Знай.ua писав “Не потрібно рипатися”, — українців перестали пускати до Білорусі перед виборами.