Спроба рейдерського захоплення телеканалу "112 Україна" з боку СБУ - це замовлення особисто президента України Володимира Зеленського. Так власник телеканалу "112 Україна" Тарас Козак прокоментував звернення Служби безпеки України до суду з вимогою арешту корпоративних прав "112 Україна" і передачі їх в Агентство з управління активами( АРМА), яке було відхилено судом.

"Спроба СБУ передати канал в управління АРМА, а по суті незаконно відняти у власника, є нічим іншим, як рейдерським захопленням. Такі дії спецслужби санкціоновані особисто президентом Зеленським. Рік тому будівлю телеканалу обстріляли з гранатомета, проте влада ніяк не відреагувала ні на цей кричущий факт, ні на погрози нашим журналістам з боку запеклих радикалів. "112 Україна"викриває корупцію у вищих ешелонах влади. Ми робили це при Порошенку і продовжуємо говорити про корупцію і кумівство при Зеленському. Офіс президента загруз у корупції. Його глава-Андрій Єрмак - є некомпетентним, неефективним, ганебним нашу країну на міжнародній арені, другосортним менеджером, який провалив всі ввірені йому державні справи. Депутати Зеленського викликають повій до парламентської зали, а бідних українців хочуть стерилізувати. Зеленський встановив мільйонні зарплати керівникам компаній, в той час як пересічні українці отримують копійки, яких не вистачає на оплату комунальних послуг. І при цьому, замість порятунку країни, Зеленський займається політичними переслідуваннями опонентів. Нас не залякали дії минулої влади, не залякає і нинішня, - зазначив Тарас Козак. - Спроба відібрати "112 Україна"- це прямий тиск президента Зеленського на мене як на опозиційного депутата. Я і мої колеги по партії доб'ємося притягнення до кримінальної відповідальності всіх співробітників прокуратури і СБУ, які брали участь у цих незаконних діях. Це буде наука для всіх, хто задумає здійснювати нападки на незалежні ЗМІ".

На телеканалі "112 Україна" звернення СБУ до суду з таким запитом вважають черговим спробою рейдерського захоплення, вчиненої за прямим наказом президента України Володимира Зеленського.

Телеканал "112 Україна" упевнений, що дані дії влади є абсолютно незаконними.