У Республіці Білорусь був припинений показ передачі Володимира Соловйова, найвідомішого кремлівського пропагандиста, де він розповідав про затримання найманців ПВК Вагнера під Мінськом. Про це повідомили російські ЗМІ.

Трансляція здійснювалася ввечері 2 серпня. Пропагандисти відзначили, що "Недільний вечір" був укорочений через обговорення ситуації навколо затримання російських найманців. Соловйов, рекламуючи випуск, спочатку сказав про рупори Кремля, які повинні будуть "пролити світло" на події в республіці і озвучити раніше невідомі факти.

Володимир Соловйов, Уніан

Затримання групи Вагнера сталося 29 липня під столицею Білорусі. Білоруські правоохоронці повідомляють про понад тридцять бойовиків, які прибули в країну, щоб дестабілізувати ситуацію в країні перед виборами президента.

Вибори Президента Республіки Білорусь в 2020 році повинні відбутися 9 серпня. Президентом може стати людина не молодше 35 років, що проживає на території республіки більше десяти років безпосередньо перед виборами і володіє виборчим правом.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нагадаємо, міністр фінансів Марченко та заступник отримали однакову зарплату: по 10 мінімалок кожному з наших податків.

Як повідомляв "Знай.uа", невгамовна Поклонська очолила "оперний шабаш" сепаратистів - на карантин плювати. Виявилося, що на Кримському півострові не особливо хочуть дотримуватися карантину і місцеві окупаційні власті дозволяють проводити фестивалі.

Знай.uа писав, що Кравчук відмовляється давати Донбасу особливий статус: два можливих компромісу.