Український громадський діяч Андрій Пальчевський і лідер політичної сили "Перемога Пальчевського", білборди якого можна бачити практично по всій країні, вирішив поділитися зі своїми читачами і слухачами в соціальних мережах історією про відпочинок в Україні та у "закордоні".

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації у мережі Facebook.

"Приїхала співробітниця з Туреччини, відпочивала з дитиною. Запитав, ну як? Каже, добре і смачно, не поїхали до Одеси, дорого і брудно. Питання, назавжди ми від них відстали, або наздоженем? Я ось подумав, наздоженемо, за однієї умови, що керівників країни ми не будему більше обирати архаїчно. Це стосується, що Леоніда Макарича, Данилича, Вікторів всіх мастей, першого Володимира, незважаючи на молодість, він теж архаїчний. Вишиванки, глечики, бджоли... а далі все те ж саме. Я думаю, поки ми не зрозуміємо, що нам потрібні люди, які дивляться вперед, а не назад - будемо їздити до Туреччини, а в Одесі буде дорого і брудно.", - розповів Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий громадський діяч Андрій Пальчевський давав інтерв'ю для "Politeka Online", у якому розповів, що думає про українську владу. Фрагментом інтерв'ю він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Які чотири роки? За чотири роки вони знищать країну. Ми вже розуміли, що він не з цієї системи, але ми помилилися. Це політики-імпотенти. Країна на продаж вже стоїть тридцять років", - заявив Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передбачив сумну долю українців при Зеленскому.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський розгромив слуг Зеленського, в Україні хаос: "Політики-імпотенти".

Знай.uа писав, вибори мера Києва 2020: учасники, рейтинги і дата.