Михайло Саакашвілі — колишній президент Грузії і нинішній український політичний діяч, який обіймає посаду голови Виконкому реформ, займається придбанням нової нерухомості не тільки в Києві, але і в славному місті Одеса.

Про це відомо від самого Михайла, який повідомив про придбання в соціальній мережі Facebook і доповнив, що новосілля відбулося разом з його друзями. Ними виступили колишній політв'язень Олег Сенцов, відомий комік Олег Філімонов та інші особи. Для щастя Саакашвілі потрібні друзі, цікава розмова, а також тепла домашня обстановка і вино. І додав, що апартаменти складаються з 60 квадратних метрів з виходом на дах, так як без цього Михайло не може, натякаючи про випадок затримання співробітниками СБУ і Генпрокуратури, від яких намагався втекти через горище.

Журналісти дізналися про місцезнаходження квартири і зняли його на відео за допомогою дрону. Вона розташовується на закритій території трьох “Перлин Італійського Бульвару” відомого забудовника KADORR Group. По периметру розташовані автоматичні шлагбауми, камери відеоспостереження та патрулює охорона. У дворі є дитячий майданчик, тренажери і підземна парковка.

Наявна тераса політика виглядає не надто привабливо, як для такої персони. Все виглядає досить скромно і навіть рослинам не приділено уваги, тому вони засихають і гинуть. Вікна в той момент були завішені на кухні, в спальні і вітальні і була видна лише їдальня, обладнана згодом після новосілля.

Передбачається, що Михайло Саакашвілі витратив на це житло близько ста тисяч доларів на думку місцевих ріелторів. Але точну суму дізнатися поки не можна, так як податкова декларація за минулий рік діячем ще не була подана.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, притулок Януковича перетворили на секретну базу.

Як повідомляв "Знай.uа" "Нафтогаз" продав дизпаливо з премією 41 дол./т до ціни в Роттердамі.

Знай.uа писав про те, що підстав для введення додаткових зборів і квот на нафтопродукти немає.