Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Ця дата передбачена Конституцією і вже зараз підготовка до нього йде повним ходом. На 5 вересня призначений офіційний старт передвиборчої кампанії на місцевих виборах, тому з'їзд політичної партії “Слуга народу” може відбутися приблизно 21 серпня 2020 р. за словами заступника голови фракції у Верховній Раді, народного депутата Євгенії Кравчук.

Про це вона повідомила в суботу ввечері, 25 липня та наголосила на своїй сторінці в Facebook, що їх дружня професійна команда стає все більше і всеукраїнський з'їзд партії “Слуга народу”, який повинен відбутися в Києві, надасть можливість побачити команди обласних організацій та кандидатів на посади голів обласних центрів.

Євгенія Кравчук. фото: Facebook

Також Кравчук повідомила про висунення кандидата на довибори по 208 округу, які відбудуться у зв'язку зі смертю Валерія Давиденко, самовисуванця по цьому округу в Чернігівській області.

Нещодавно Олександр Корнієнко, перший заступник керівника фракції, повідомив про те, що президент України Володимир Зеленський для кожного члена партії “Слуга Народу” є практичним та “духовним лідером” і зараз, під час підготовки до місцевих виборів, тим більше.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, що Bihus Info провели розслідування в адресу народного депутата України від "Слуги народу" Олександра Дубинського та його частих порушень ПДР.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленського змушують знищити путінський автопром.

Знай.uа писав про Гройсмана, який в стилі Януковича просить зупинитися і тисне на жалість.