З'явилася інформація, що під будівлею Верховної Ради України активісти облили народного депутата від "ОПЗЖ" Олега Волошина зеленкою. Депутат досить швидко відреагував на дії кривдника і зробив спробу побити його. У той час, коли активіста затримали поліцейські нардеп підбіг до нього і вдарив кулаком просто в обличчя.

Варто зазначити, що поліція міцно тримала активіста і руки у нього знаходилися за спиною. Далі були словесні перепалки. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу PavlovskyNews.

"Депутата Олега Волошина від ОПЗЖ облили зеленкою під Радою. У відповідь Волошин вдарив кривдника в обличчя. Зеленкою перепало і двом депутатам від "Слуги народу". Активісти кажуть, що вони ветерани АТО і хотіли покарати Волошина за те, що той "ставить під сумнів суверенітет України". Також з активістами присутні блогери Луганський і Погребинський.", - повідомляють в Telegram-каналі PavlovskyNews.

Також варто нагадати нашим читачам, що пенсіонеру держава виплатить понад півмільйона гривень за помилкове звинувачення у вбивстві. Таким чином, повідомляється, що практично через сім років слідства, прокуратура все ж закрила кримінальну справу, але, з державного бюджету потрібно буде виплатити моральну компенсацію.

Сокальський районний суд Львівської області взяв з державного бюджету України 550 тисяч гривень для виплати моральної шкоди 71-річному пенсіонеру, якого прокуратура сім років звинувачувала у смерті матері. Весь цей час чоловік перебував під слідством, поки прокуратура самостійно не відмовилася від звинувачення. Про це стало відомо завдяки рішенню суду від 25 червня поточного року.

Популярні новини зараз

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружки Кличка побилися під носом у мера-боксера, відвезли зі струсом: "Це жесть!". В Департаменті містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації (КМДА) побилися заступник директора департаменту Юрій Тацій і депутат Київради від фракції ВО "Свобода" Володимир Назаренко.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі підлітки побили подругу за "образу честі", за волосся і об коліно. За словами очевидців, конфлікт між 15-річними дівчатами стався днями в Бородінському мікрорайоні міста.

Знай.uа писав, голосування з бичками і алкотуризм – нардепів спіймали за неробством у Верховній Раді. У вівторок, 30 червня, під час засідання Верховної Ради під час розгляду поправок до законопроєкту про гральний бізнес не всі нардепи повністю вникали в суть роботи.