Король Філіпп VI виголосив промову під час заходу, присвяченого пам'яті жертв пандемії в Мадриді. Його Величність говорив і про необхідність дотримуватися заходів безпеки – у тому числі носити маски. Але відійшовши від мікрофона про тій самій масці забув. Ситуацію врятувала рідна донька, яка нагадала королю про щось важливе.

Кого слухається король, стало зрозуміло по короткому відео потрапило в Мережу. Король Іспанії Філіпп VI виступав з промовою на заході, присвяченому пам'яті жертв пандемії коронавіруса в Мадриді.

"Thank you", - подякував доньці король, цю фразу можна прочитати по його губах на відео.

Говорив, у тому числі про необхідність дотримуватися заходів безпеки. Але, відійшовши від мікрофона, забув, що сам перебуває без маски. Його дочка, спадкоємиця престолу принцеса Леонор, зажадала надіти маску. По реакції видно, що Філіп анітрохи не образився, він слухняно надів маску на вимогу доньки і подякував дівчинці.

Король Іспанії, фото Instagram

Популярні новини зараз

Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження"

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

"Принцеса Іспанії Леонор, спадкоємець престолу, сказала своєму батькові іспанському королю Феліпе, щоб він надягнув маску обличчя після того, як виголосив промову під державною даниною жертвам пандемії коронавірусу в Королівському палаці в Мадриді в четвер", - йдеться у повідомленні у Інстаграм europe.monarchies.

Світові лідери намагаються своїм прикладом доводити необхідність носіння масок. Але є серед президентів затяті супротивники цього "аксесуара пандемії".

Принцесы у коментаряд подякували за те, що показали світові, наскільки ви дбаєте і любите всіх людей у ​​світі, а також її батько.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Маркл пускає іскри від ревнощів - Гаррі з сусідкою "зависає" в барі, поки Меган няньчить дитини.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі втратили своє дітище, королева Єлизавета II поставила жирну крапку.