Вартість житла президента-вигнанця, тирана-злочинця Віктора Януковича під Москвою склала 52 мільйони доларів США. Цю суму за нерухомість в елітному селищі Барвиха Янукович виклав не торгуючись.

Про це російській "Новій газеті" розповів політтехнолого Вадим Самодуров.

У 2014 році Віктор Янукович, члени його родини та велика кількість найбільших високопосадовців України втекли з країни. Дехто втік назавжди, дехто встиг вдало спланувати подальші плани. Янукович, за його офіційними повідомленнями, осів у Ростові-на-Дону, звідки зробив декілька відеозвернень до громадян України.

Віктор Янукович: джерело: YouTube

Разом із тим новин про життя і діяльність українського президента-втікача було небагато. Нещодавно Вадим Самодуров, російський політтехнолог, розповів відомості про нерухомість втікачів-політиків з України в Росії. Так, за відомостями політтехнолога, Янукович не торгувався щодо ціни будинку і території, а відразу віддав за покупку 52 млн доларів. За словами Самодурова, багато українських політиків, які зараз перебувають свідками або підозрюваними у великій кількості розслідувань в Україні, втікши за кордон, оселились в найелітніших районах Росії. Азаров живе на Рубльовці, його члени родини купили ділянки в селі Жуковка. Дехто з родичів Януковича також оселився в Барвіхі.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Ще навесні стало відомо, що чиновники з команди експрезидента України Віктора Януковича активно скуповують жито

"З початку минулого року ми спостерігали ажіотажний попит на оренду елітних квартир з боку громадян України. При цьому хороші пропозиції здавалися за високою ціною в доларовому еквіваленті (від 15 тисяч доларів) у найкоротші терміни", - підтвердив генеральний директор агентства нерухомості "Бон Тон" Надія Коркка.

Вона уточнила, що колишні українські чиновники не зупинялись при покупці дорого житла, не торгувались навіть - орендували квартири площею 400-500 квадратних метрів, в яких було мінімум по п'ять спалень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, достатньо матеріалу для суду в Гаазі – журналіст Bellingcat розповів, у чому Гіркін зізнався Гордону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гіркін і Поклонська викопали яму Путіну – зробили послугу СБУ.

Також Знай.ua писав, що Гордон виманив президента-втікача Януковича на інтерв'ю – "Він жертва".